Call me abonnement til lav pris i Danmark.

Call me abonnementer er billige abonnementer med rigtig god dækning i Danamrk. Er budgettet lavt til telefoni er dette den rette løsning. Du får masser af taletid og data til lave priser.

Call me abonnementer – hvad koster de?

Call me abonnementer er et af de mobilselskaber der er underselskab til Telia i Danmark. Du kan herunder se alle mobilpakkerne fra Call me mobil taletid med priser og indhold. Vælg den pakke der passer bedst til dit behov, og lav en online bestilling med det samme. Find et mobilabonnement her.

Se komplet oversigt med mobilselskaber

KLIK HER og find det BEDSTE MOBILABONNEMENT for dit behov. Du vil få det bedste overblik online og bestille direkte blandt de bedste tilbud på mobilpakker i dag.

Call me abonnementer er på Danmarks bedste netværk

call me abonnementerCall me er nemlig underselskab til Telia, som har den bedste dækning du kan få i Danmark.

Det er efterhånden utroligt vigtigt, da der er mange mobiltjenester der skal kunne køre på dette netværk.

Det kan være alt fra musik streaming, video streaming, og alt det andet som du i dag kan få inkluderet i dit mobilabonnement hos Call me mobil taletid.

Call me Just like Home udlandstelefoni

Vil du være sikker på at du ikke får store efterregninger når du er eller har været i udlandet, så er Just Like Home pakken fra Call me lige noget for dig. De fleste abonnementer hos Call me mobil har denne service inkluderet.

Men du kan tjekke dette via dit login hos Call me, og slå det til hvis det endnu ikke er aktiveret på dit Call me abonnement. Det koster ikke noget at aktivere vis du allerede er kunde i forvejen. Med det der hedder Just Like Home Norden + Baltikum kan du tale, bruge sms/mms og surfe alt det du vil i Norden og Baltikum.

Dette inkluderer følgende lande: Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen til samme pris som i Danmark. Dette gælder når du surfer på nettet, snakker i tlf., sms’er og mms’er. Så uanset hvilke af landene, du har besøgt, vil det være ligesom du var i Danmark.

Europa Roaming – Just Like Home Europe

Med Just Like Home Europa kan du tale, bruge sms/mms og surfe løs i 37 forskellige lande i Europa. Dette gælder i Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Vatikanstaten, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige, Norge, Ungarn, Kroatien, Rumænien, Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Island, Cypern (græsk), Bulgarien, Færøerne, Slovenien, Malta.

Lande i Norden og Baltikum er også inkluderet i EU. til samme pris. Det gælder både, når du surfer, snakker, sms’er og mms’er. Så uanset hvilke af landene, du har besøgt, vil det være ligesom du var i Danmark. Tjek CallMe på Trustpilot her.

Danmarks bedste Call me mobilabonnement

Her finder du altid en god mobilpakke som du kan brume med din mobiltelefon.