Fullrate mobil abonnement

Hvad kan jeg med Fullrate mobil abonnement?

Fullrate mobil abonnement er for dig der ønsker et abonnement der dækker alle behov inden for telefoni. Du kan vælge alt fra telefoner med abonnement eller bare et abonnement til din nuværende telefon. Se komplet liste med mobilselskaber her.

Fullrate i DK og EU

Du kan vælge mellem flere forskellige typer Fullrate abonnementer der kun dækker i Danmark, eller abonnementer der også dækker i EU og Danmark. Så får du både taletid og mobil data i ét mobilabonnement.

Du kan se Fullrate mobil abonnementer her:

Brug Fullrate mobil tilbud til det hele

De fleste bruger mobilen til at tale i, høre musik og gå på nettet. Du kan det hele med et Fullrate mobil abonnement. Med et Fullrate mobil abonnement får du både taletid, SMS, MMS samt et antal gigabyte data du kan råde over hver måned. Du skal ikke bekymre dig om prisen på dit forbrug, så længe du holder dig inden for de rammer der er i dit abonnement.

Skift abonnement let hos Fullrate

Du giver blot Fullrate kundeservice besked hvis du du vil ændre i dit abonnement til større eller mindre forbrug, så ordner de det hele.

Fullrate har Danmarks bedste dækning med 4G netværk

Da Fullrate mobil abonnement kører på TDCs mobilnetværk, så får du den bedste dækning som du kan ønske dig her i Danmark.

Fullrate mobil abonnement

Så du får den bedste dækning med TDCs mobilnetværk. Også selv om du ikke bor tæt på storbyerne. Det kan være svært at vælge hvilket mobilabonnement der passer bedst til dig. Derfor kan du se i ovenstående oversigt hvad Fullrate mobil abonnement du kan vælge imellem. Derfra kan du så vælge det der passer bedst til dit behov for taletid og data.

Hvad kan Fullrate tilbyde?

Fullrate kan tilbyde dig alt fra mobilabonnementer med forskellige størrelser taletid og data. Der tilbydes ligeledes TV pakker, Mobilt Bredbånd og diverse tillægspakker i for af musiktjenester. Det er bare at gå ind og kigge på det hele. Du kan bestille online døgnet rundt.

Dating i dk logo