Greentel abonnement har den bedste dækning

Greentel abonnement bruger Telia og Telenor mobil netværk. Derfor får du Danmarks bedste mobildækning indenfor både taletid og mobil data. Derfor anbefaler vi Greentel abonnement til din mobil eller tablet.

Du kan også få Greentel mobilt Bredbånd hvis du ønsker dette. Se alle de populæreste mobil tilbud i Danmark – klik her.

Her er alle Greentel abonnement pakker:

Mobil netværk med Telia og Telenor

Greentel abonnement priserMed et Greentel abonnement bruger du Telia og Telenor netværk, hvilket er lagt sammen for nyligt. Dette gør det til Danmarks største mobilnetværk. Så du får Danmarks bedste dækning med et mobilabonnement fra greentel. Uden binding og oprettelsesgebyr.

Greentel abonnement har alle størrelser mobilpakker

Du har masser af forskellige Greentel abonnement pakker at vælge imellem. Lige fra Minut afregnet taletid, til pakker med fast antal timer og data. Du kan vælge imellem roamin i Danmark, Europa eller verden. Dette kan du styre fra dit eget brugerpanel som du kan logge ind på når du har lyst.

Fordele ved Greentel telefoni

  • 4G hastighed
  • Ingen Binding
  • Ingen opkaldsafgift
  • FRI tale til Greentel
  • GRATIS pakkeskift
  • Et samlet login til familien

Gratis oprettelse – spar 50 kr.

Lige nu er der gratis oprettelse på et Greentel abonnement, så du sparer 50 kroner på dette. Så der er en fordel ved at oprette et Greentel abonnement lige nu.

Greentel abonnement i Danmark, EU og verden

Du kan vælge imellemabonnementer der enten kan bruges i Danmark, EU og resten af verden. Du vælger selv om du kun vil have en pakke til Danmark eller Danmark og EU eller resten af verden. Alle disse løsninger finder du på Greentels hjemmesider ved at klikke her.

Greentel Mobilt Bredbånd

Hvis du mangler mobilt bredbånd så er det også noget du kan bestille her. Du klikker blot på Mobilt Bredbånd i toppen af deres hjemmeside, så kan du se hvad de kan tilbyde på dette område. Som tidligere skrevet bruges Telia og Telenor mobil netværk, så du er sikker på en god forbindelse og en god dækning i hele Danmark.

Ekstraudstyr til mobilen

Der tilbydes også flere andre spændende produkter som kan bruges med din mobilpakke. Du kan bestille et SIM-kort til din alarm derhjemme. Der tilbydes et vildtkamera, så du kan overvåge i naturen. Eller en GPS tracker. Alt sammen noget du kan læse mere om her på deres hjemmeside.

Så der er masser at tilbyde hos dette danske mobilselskab. Det er bare at gå ind og se alle de forskellige mobilpakker der tilbydes lige nu. Rigtig god fornøjelse.