3 Mobil taletid abonnement – Her finder du oversigten over alle de mobilpakker som 3 mobil taletid tilbyder i Danmark lige nu. Vi du gerne se nærmere og have mere indblik i 3 Mobil taletid abonnementerne. Så du klikker dig bare ind via de links vi viser dig nedenfor.

teleselskabet 3 mobil

Se abonnementer

Fri tale abonnementerne indeholder følgende:

Abonnementerne med med fri tale indeholder både fri tale, 3Deling og 3LikeHome, så du kan snakke og surfe løs i 52 lande, uden det koster dig ekstra. Se andre mobil tilbud her. Se også de gode tilbud fra CBB mobil abonnement her.

3 mobilpakker med masser af indhold.

Når du kigger nærmere på mobilpakkerne fra 3 mobil taletid abonnement, så finder du et godt udvalg af muligheder, samt flere typer af tillægspakker til dit abonnement.

Dette er selvfølgeligt helt afhængigt af hvad du har behov for. Men der findes nærmest ikke det tillægs produkt du ikke kan få til din 3 mobil taletid abonnement pakke.

3 ejer OISTER mobil

3 mobil leverer mobilnetværk til OiSTER mobil.

3 mobil taletid med data

3 MOBIL TALETID ABONNEMENTDet er ikke bare taletid der er i pakkerne fra 3mobil taletid abonnement. Men også tilhørende data pakker hvor du kan være online på nettet med din telefon eller anden bærbare enhed. Her er masser af muligheder med taletid, data, udlands roaming med både taletid og data inkluderet. Se top 10 mobiltelefoner her.

3LikeHome – ring og surf i udlandet uden ekstra tillæg

3LikeHome betyder at du har mulighed for at surfe på nettet og ringe fra udlandet uden ekstra omkostninger. Dette gælder lige nu i hele 52 lande, og antallet af lande vokser hele tiden. Dette er en service du får med i de fleste abonnementer fra 3 mobil taletid abonnement.

3LikeHome er med i alle FRI TALETIDS abonnementer hos 3mobil. Så du går data og taletid til samme pris som hjemme i Danmark. Dog maksimum 10 GB data.

Sådan får du 3LikeHome

Denne service er med i alle Fri Taletids abonnementer. Så derfor kan du tage på ferie uden at bekymre dig om telefonregninger, der løber løbsk. Det er en super god tryghed at have med i dit mobilabonnement.

3 mobil – Hvad er 3Deling?

3 taletid abonnement tilbyder 3Deling. Dette gør det mere fleksibelt at ændre dit abonnement hos 3 mobil. Dette er med til at gøre dit abonnement samt forbrug meget mere fleksibelt på din telefon og andre bærbare enheder.

Det hele er på én og samme regning, så du har et meget lettere og overskueligt overblik over forbruget af dette. Denne service kan bruges i alle de abonnementer du bruger over hele verden.

Tilvalg til dit abonnement hos 3mobil taletid

Der er mange lækre tilvalgspakker hos 3 mobil. Du kan vælgemellem musiktjenester, børnesikring og ekstra data og meget andet.

Masser ad muligheder hos 3mobil

Som du kan se ovenfor, så er der masser af muligheder at vælge imellem hos dette mobilselskab, og vil du læse mere om de enkelte services.

Bedste udlandstelefoni

Skal du bruge telefoni til udlandet er dette selskab rigtigt godt kørende på dette område. Du bliver døkket i det meste af verden, så du ikke skal bekymre dig om ekstra regninger på tele-området. På den måde får du en tryghed når du rejser i udlandet. Du vil altid få en notifikation når du har brugt det er er inkluderet i din pakke. Så kan du derefter udvide til mere data eller taletid til danske takster.