Priser på OiSTER mobilabonnement her

OiSTER mobil abonnement til alle behov og priser. Du kan her se og sammenligne OiSTER mobil abonnement priser og abonnement indhold. Her tilbydes mobilpakker med taletid, Data (mobilt bredbånd), samt flere forskellige typer tillægspakker, så som musik og roaming i udlandet.

OiSTER mobil abonnement pris oversigt:

OiSTER mobil abonnement med gratis oprettelse

OiSTER mobilabonnement – Oprettelsen med et OiSTER mobilabonnement koster 0 kroner med et OiSTER mobilabonnement. Her er ingen skjulte gebyrer, og du kan se en komplet prisoversigt hos OiSTER hvis du klikker her. Der er nemlig et bredt udvalg af tillægspakker og andre tjenester at vælge imellem hos dette selskab.

OiSTER mobil tilbyder roaming i hele verden

OiSTER mobil abonnementHvis du enten skal ud at rejse, eller i det hele taget rejser meget igennem eksempelvis dit job, så kan du tilvælge udenlands-roaming med et OiSTER mobil abonnement.

Dette betyder at du kan ringe eller surfe på nettet til lokale danske priser når du er i udlandet. En stor fordel der kan spare dig for mange penge og ekstra bekymringer. Du kan hele tiden holde øje med dit forbrug via Mit OiSTER på deres hjemmeside. Tjek det hele ved at klikke dig ind på nedenstående eksempler. Vil du se en komplet oversigt over mobil tilbud fra alle selskaber, så klik her.

OiSTER mobil abonnement til teenagere

OiSTER mobil abonnement – Er du teenager eller har du børn der er teenagere, så tilbydes der skræddersyede abonnementer til denne kundegruppe. Der anbefales lige nu 2 abonnementer til teenagere med masser af både taletid og data.

SMS og MMS er gratis i disse pakker, så du skal ikke bekymre dig om store efter-regninger i disse pakker. Klik dig ind og tjek mobilpakkerne ud der er skræddersyet til teenagere.

OiSTER mobil abonnement til seniorer

OiSTER mobilabonnement – Man har hos dette selskab også lavet skræddersyede abonnementer til seniorer og deres typiske behov med et abonnement. Disse er med en lav taletid og data inkluderet.

Prisen er absolut også i den lave ende af skalaen, så der ikke er overraskelser i form af ekstra regninger eller noget i den retning. Her kan du føle dig tryg som senior bruger af et mobil abonnement hos OiSTER mobil.

OiSTER mobilabonnement til børn

Det er rart som forælder at have styr på dit barns mobil-forbrug. Derfor er der hos OiSTER også mulighed for at vælge skræddersyede mobilabonnementer til børn. Der er lige i øjeblikket lavet 2 abonnementer til børn, som henvender sig til 6-8 årige og 8 til 12 årige børn.

Disse mobilpakker er lavet efter anbefalinger fra kunder med børn i disse aldersgrupper. Tjek dem ved at klikke dig ind på en af de ovenstående pakker i oversigten ovenfor. Tjek OiSTER mobil på Trustpilot her.

OiSTER abonnement bruger 3 mobils netværk

Når du bruger OiSTER som teleudbyder, så er kører du på 3 mobil netværket. Dette betyder at du får en god dækning i Danmark og resten af EU og verden. Derfor skal du ikke bekymre dig om dækningen nogen steder i verden hvor du befinder dig.

Dette er en rigtig god tryghed at have hos dette mobilselskab. Så du kan derfor trygt bruge dette selskab som din mobiludbyder. Du kan bestille et abonnement hos dette selskab døgnet rundt,
og sidde i fred og ro når du bestiller dit mobil abonnement online.