OK mobil netværk – OK mobil priser

OK mobil bruger Telenors mobil netværk. Det betyder at du får en stærk mobil dækning i hele Danmark. Du får også nogle af de bedste priser på OK mobil abonnementer. Tjek OK mobil pakkerne lige herunder og bestil online i dag.

OK mobil Basis

OK mobil taletid abonnementEt OK mobil Basis abonnement er den mindste pakke hos OK mobil, hvis du har et lille forbrug af mobil taletid og data. Det er det eneste abonnement der har en oprettelses pris på 99 kr.

Alle andre abonnementer hos OK mobil koster kun 1 krone i oprettelse. Sammenlign alle mobilabonnementer her. Du skal i dette abonnement have et minimums forbrug på 10 kr. pr. måned. .

OK mobil login

Du får dit eget OK mobil login så du kan holde øje med dit forbrug, samt ændre abonnementet. Hvis du gerne vil gå direkte til OK mobil login, så klik her.

OK mobilabonnement

Med et OK mobilabonnement får du altså både en rigtig god dækning, samt et godt udvalg af valgmuligheder. Her er noget for enhver størrelse af forbrug til taletid og data. Du kan tilvælge roaming af data i 44 EU lande lige nu. Så kan du surfe online i disse 44 lande til danske priser.

OK mobil taletid

Du kan vælge taletid der er minut-afregnet, eller vælge antal timers taletid. Men du kan også vælge pakker hvor du får fri taletid i din pakke. Så skal du ikke bekymre dig om dit forbrug.Du får dækning i 99 % af Danmark med 3G og 97 % er dækket med 4G.

OK mobil taletid abonnement oversigt

Gå til OK mobil her.

OK mobilt bredbånd

Du kan også bestille OK mobilt bredbånd hvis du har et behov for at bruge data når du er på farten med din iPad eller laptop. Du kan se alle OK mobilt bredbånd pakkerne her. Så der er altså rigtigt gode muligheder for at spare penge og samtidigt få en rigtig god mobilpakke med både mobil taletid, mobilt bredbånd, samt roaming af data i udlandet til lokale danske priser.

OK tilvalg

Har du behov for at får diverse tilvalg til dit abonnement, så kan du læse mere om dem her.

Støtter lokalsporten

Vil du være med til at støtte lokalsporten i dit lokalområde, så kan du gøre dette ved at være kunde hos dette selskab. Så er du sikker på at du er med til at støtte et godt formål i dit lokalområde. Dette er endnu en af de mange fordele ved at være kunde hos dette selskab.

Vi håber at vi med denne oversigt har hjulpet dig tættere på en beslutning om hvilket mobilselskab du skal vælge når du har behov for at skifte til noget nyt. Du kan altid læse om de andre selskaber her på siden, og lære mere om hvad de tilbyder af telefoni i Danmark og i udlandet i dag. Vi ønsker dig held og lykke, og håber at du finder en løsning der passer perfekt til dit behov for telefoni. God fornøjelse med dit næste valg af mobilpakke.