OK Mobil bliver til CBB Mobil

OK mobil bliver til CBB mobil. OK mobil vil gerne sikre det bedste for deres kunder. Derfor har de lavet en aftale med CBB Mobil om, at de fremover skal levere mobiltelefoni og kundeservice til deres mobilkunder. Det sker, som en del af at OK stopper med at udbyde mobiltelefoni. Det er en beslutning de både i OK og CBB Mobil er rigtig glade for. Det håber de også, du bliver som kunde.

OK mobil bliver til CBB mobil

Du er i trygge hænder

Det betyder, at dit mobilabonnement eller mobilbredbåndsabonnement mellem den 12. og 30. juni bliver flyttet til CBB Mobil. Et mobilselskab, som på mange måder ligner OK Mobil, som du kender dem. Bare med endnu flere muligheder for dig.

Mere indhold til samme pris

Som en ekstra bonus vil du allerede inden flytningen få et bedre abonnement til samme pris. Det sker helt automatisk. Læs mere i den mail, du har modtaget 10. maj, hvis du er OK mobil kunde.

Nemt for dig

De sørger for, at selve flytningen sker nemt for dig og uden at du behøver gøre andet end at genstarte din mobil på et tidspunkt. Du får selvfølgelig besked, når det bliver aktuelt.

OK mobil Basis

OK mobil taletid abonnementEt OK mobil Basis abonnement er den mindste pakke hos OK mobil, hvis du har et lille forbrug af mobil taletid og data. Det er det eneste abonnement der har en oprettelses pris på 99 kr.

Alle andre abonnementer hos OK mobil koster kun 1 krone i oprettelse. Sammenlign alle mobilabonnementer her. Du skal i dette abonnement have et minimums forbrug på 10 kr. pr. måned. .

OK mobil login

Du får dit eget OK mobil login så du kan holde øje med dit forbrug, samt ændre abonnementet. Tjek anmeldelser på Trustpilot her.

OK mobilabonnement

Med et OK mobilabonnement får du altså både en rigtig god dækning, samt et godt udvalg af valgmuligheder. Her er noget for enhver størrelse af forbrug til taletid og data. Du kan tilvælge roaming af data i 44 EU lande lige nu. Så kan du surfe online i disse 44 lande til danske priser.

OK mobil taletid

Du kan vælge taletid der er minut-afregnet, eller vælge antal timers taletid. Men du kan også vælge pakker hvor du får fri taletid i din pakke. Så skal du ikke bekymre dig om dit forbrug.Du får dækning i 99 % af Danmark med 3G og 97 % er dækket med 4G.

OK mobil taletid abonnement oversigt

Gå til OK mobil her.

OK mobilt bredbånd

Du kan også bestille OK mobilt bredbånd hvis du har et behov for at bruge data når du er på farten med din iPad eller laptop. Du kan se alle OK mobilt bredbånd pakkerne her. Så der er altså rigtigt gode muligheder for at spare penge og samtidigt få en rigtig god mobilpakke med både mobil taletid. Dette gælder også mobilt bredbånd, samt roaming af data i udlandet til lokale danske priser.

OK tilvalg

Har du behov for at får diverse tilvalg til dit abonnement, så kan du læse mere om dem her.

Støtter lokalsporten

Vil du være med til at støtte lokalsporten i dit lokalområde, så kan du gøre dette ved at være kunde hos dette selskab. Så er du sikker på at du er med til at støtte et godt formål i dit lokalområde. Dette er endnu en af de mange fordele ved at være kunde hos dette selskab.

Vi håber at vi med denne oversigt har hjulpet dig tættere på en beslutning om hvilket mobilselskab du skal vælge når du har behov for at skifte til noget nyt. Du kan altid læse om de andre selskaber her på siden. Læs mere om hvad de tilbyder af telefoni i Danmark og i udlandet i dag. Vi ønsker dig held og lykke, og håber at du finder en løsning der passer perfekt til dit behov for telefoni. God fornøjelse med dit næste valg af mobilpakke.